ons. 16.03
20:00 - 22:02
Vika 4
tor. 17.03
20:00 - 22:02
Vika 2
lør. 19.03
15:30 - 17:32
Vika 3

Moumen er en ung og lovende fotballspiller, og har et nært forhold til sin mor, Amel. Faren hans er selv en tidligere fotballspiller, men lider nå av et alkoholproblem og sliter med å leve opp til rollen som en støttende forelder. Via jobben får Amel kontakt med en velstående forretningsmann, og blir med ham på middag i håp om at han kan ha innvirkning på sønnens karriere.

Mannen utnytter imidlertid situasjonen og forgriper seg på henne, og til tross for at Amel stritter imot blir resultatet at hun dømmes til fengsel for usømmelig atferd. Dette splitter den lille familien, og Moumen trekkes bort fra hjemmet og mot et farlig miljø på skyggesiden av den tunisiske hovedstaden. Når Amel slipper ut av fengsel gjør hun alt hun kan for å gjenforenes med sønnen før det er for sent.

Regissør Mehdi Hmili har i et intervju om filmen uttalt at han ønsket å vise samfunnets fordomsfulle behandling av kvinner og hvordan “et lite feilsteg kan ødelegge en kvinnes liv”, og kaster lys over tematikken i denne tragiske, men til syvende og sist gripende fortellingen om et ubrytelig bånd mellom mor og sønn. Afef Ben Mahmoud briljerer i rollen som Amel, og mottok prisen for beste skuespiller ved filmfestivalen i Kairo.

Atli Bjarnason

Regissør

Mehdi Hmili er en tunisisk filmskaper, født og oppvokst i Tunis. Han studerte filmskaping ved Manouba University i Tunis og senere ved filmskolen i Paris. Han debuterte som langfilmregissør med dramaet Thala My Love i 2016.

Denne filmen inngår i

Fiksjon

Originaltittel Streams

Land Tunisia, Frankrike, USA, Luxembourg

År 2021

Regissør Mehdi Hmili

Manusforfatter Mehdi Hmili

Fotograf Ikbal Arafa

Produsent Mehdi Hmili, Moufida Fedhila

Med Slim Baccar, Afef Ben Mahmoud, Iheb Bouyahya, Sarah Hannachi, Zeineb Sawen

Produksjonsselskap Yol Film House

Spilletid 2t 2m

Språk Arabisk

Undertekst Engelsk

Sjanger Drama

Aldersgrense 15

Lenker IMDb

Hva med disse filmene?