Informasjon

Digital Festival

Besøk Arabiske filmdager fra din egen stue!

I år vil Arabiske filmdager arrangeres som en heldigital festival. Festivalperioden er utvidet til en hel uke – fra 11. til 17. mars. Festivalprogrammet byr på 18 kvalitetsfilmer fra og om den arabiske verden, i tillegg til flere spennende digitale arrangementer for dem som er interessert i å lære mer om tematikken rundt og om filmene vi viser. Det vil bli innlegg fra spennende deltagere, samtaler og personlige hilsener fra filmskaperne bak årets filmer.

Den digitale visningsplattformen finner du her.

5. mars vil hele filmprogrammet være tilgjengelig for leie på visningsplattformen. Det er mulig å leie filmer allerede nå, men det vil først være mulig å se dem når festivalen starter 11. mars kl. 9.00. Når du leier en film kan du begynne å spille den av når som helst i løpet av festivalperioden. NB: Filmen er tilgjengelig i 24 timer etter at du setter den på for første gang.

Prisen for å leie én film er 79,-. Vi har også pakketilbud på flere filmer samlet til en rabattert pris.

Digitale arrangement og samtaler vil du i tillegg finne her på nettsidene og på festivalens facebook-side. Følg gjerne festivaleventet på facebook for å holde deg oppdatert på siste nytt om Arabiske filmdager 2021.

Festival-app

For å gjøre det enklere å se film under festivalen, har vi utviklet en helt egen app!

Den heter "Arabiske Filmdager" og kan lastes ned fra Apple App Store. Snart vil den også bli tilgjengelig på Google Play Store.

Med appen kan du enkelt strømme filmene på årets program. Det eneste du trenger å gjøre er å opprette en konto på vår vår digitale plattform og leie filmene du ønsker å se. Filmene må leies på den digitale plattformen – appen benyttes kun til strømming.

Logg så inn på appen, og du vil nå kunne strømme filmene på mobilen, eller på TV-en din.

For å strømme film fra app til TV må du benytte deg av enten Airplay eller Chromecast. Trykk på filmen du vil spille av, og du vil se et Airplay- eller Chromecast-ikon i hjørnet av skjermen.

Trykk på ikonet – filmen skal nå vises på TV-en din.

God strømming!

App bilde mindre

Aldersgrenser

Alle filmer som vises digitalt under Arabiske filmdager har aldersgrenser. Disse er oppgitt i på våre programsider, samt på den digitale plattformen. For mer informasjon om aldersgrenser generelt, se Medietilsynet.

Undertekster

Informasjon om hvilket språk filmene er tekstet på er oppgitt på den enkelte filmsiden på våre programsider, samt på den digitale plattformen.