Glad i film? Meld deg som frivillig til Arabiske filmdager!

Den 14. utgaven av Arabiske filmdager går av stabelen 10. - 14. april, og vi trenger engasjerte frivillige som har lyst å bidra til å lage filmfestival sammen med oss!

Vi har behov for frivillige gjennom hele festivalen, noen av oppgavene vil for eksempel være å stå på infostand, hjelpe til som kinovertskap, være gjeteguide og å hjelpe til med rigg og dekor. Som frivillig, ønsker vi at du forplikter deg til å jobbe ca. 10-12 timer i løpet av festivalen.

Arabiske filmdager varer i fem dager, så du vil få tid til å se masse god film! Alle frivillige får fire fribilletter og i tillegg muligheten til å se film hvis det ved filmstart er ledige plasser i salen (“drop-in”). Som frivillig under Arabiske filmdager får du møte mange spennende mennesker, du får nyttig arbeidserfaring og innsikt i hvordan det er å lage en filmfestival.

Etter endt arbeid vil du få en attest som dokumenterer din innsats.

Hvis dette høres interessant ut eller om du lurer på noe, ta kontakt med vår produsent, Lisa, på [email protected], og fortell litt om deg selv, og hva du kan tenke deg å bidra med.