Film fra Sør er i gang

Som følge av smitteverntiltakene i Oslo er årets Film fra Sør-festival heldigital. Som en del av programmet viser vi 11 av filmene fra årets Arabiske filmdager-program.

I år feirer Film fra Sør 30 år, og jubileet skulle etter planen markeres med over 90 filmer og nesten 250 kinovisninger. I lys av smitteverntiltakene i Oslo blir festivalen i stedet heldigital, og nærmere 70 av filmene som opprinnelig skulle vises i kinosal kan ses på den digitale plattformen. Den digitale festivalen åpner 26. november, og alle filmene vil være tilgjengelige frem til festivalens siste dag, 6. desember. Et utvalg av filmene vil være tilgjengelig til 15. desember.

Den digitale visningsplattformen finner du her.

Her finner du alle filmene i Arabiske filmdager-seksjonen.

Hele festivalprogrammet til Film fra Sør kan du lese her.

Filmpakke: 3 x Arabiske filmdager

Er du usikker på hvor du skal starte? Vi har plukket ut tre filmer fra Arabiske filmdager-programmet: tunisiske A Son, marokkanske Adam og dokumentaren Tiny Souls fra Jordan. Du kan leie dem samlet for bare 179 kr. Klikk her for å se filmpakken.

Viktig informasjon om den digitale festivalen:

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål.

Hvis du ikke finner svar på det du lurer på i lenken over, kan du kontakte oss ved å trykke på det røde chatteikonet i høyre hjørne av nettsiden. Dette ikonet finner du også på den digitale plattformen. Du kan alternativt sende en e-post til [email protected].

Vi ønsker deg en god festivalopplevelse!