Festivalpass og klippekort i salg!

Om du planlegger å se mye film på festivalen er det nå mulig å kjøpe festivalpass og klippekort.

Kjøp festivalpass og klippekort her

Vi gleder oss til å presentere årets spennende filmprogram den 20.03. Nå kan du kjøpe festivalpass og klippekort. Et festivalpass er personlig og gir deg adgang til alle forestillinger under festivalen. Et klippekort derimot, er ikke knyttet til én person, noe som betyr at du kan ta ut billetter til både deg selv og en venn – eller hele familien – med samme klippekort. Klippekortet inneholder 6 billetter. 

Både festivalpasset og klippekortet er digitale og kjøpes på Nordisk Film Kinos nettsider. Etter kjøp av festivalpass eller klippekort vil du motta en epost fra Nordisk Film Kino med informasjon om bruken av passet.Mer informasjon om bruken av festivalpasset finner du her.

Det anbefales å ta ut billetter på forhånd til filmene du vil se, det kan du gjøre på våre eller NFKs nettsider når billettene er i salg.

Du kan også ta ut billetter i skranken før forestillingen. Merk at mange av våre forestillinger blir utsolgt, så hvis det er filmer du virkelig vil få med deg, er det lurt å sikre seg billetter på forhånd. De fleste av filmene vi viser på festivalen kommer ikke til å bli satt opp på ordinær kino, noe som betyr at festivalen er eneste sjanse til å se filmen.

Festivalpasset koster 900 kr og klippekortet koster 725 kr.

Ønsker du å lese mer om våre billettkategorier? Her finner du mer informasjon.