Velkommen til Arabiske filmdagers etterfest på Baba bar! Vi inviterer dere alle til å komme og danse natten inn til arabiske beats spilt av DJ Døgnikt sammen med tyrkiske DJ Zozo.

  • Sted: Baba Bar
  • Tid: Lørdag 13.03 kl 20:00
  • 20:00 - dørene åpner
  • 23:00-03:00 - Dj Døgnikt og DJ Zozo spiller

ID: 20

DJ Døgenikt:

Baba Bar-residence DJ Døgenikt har siden 2019 snurret skiver i Beirut, Marrakech, Istanbul, Tokyo, New York, Paris, New Delhi, UK, Hongkong, Moskva og Balkan. Han står bak Perlevenn Sessions med fintfolk som DJ MoCity og Alison Swing. Bak aliaset finner vi Einar Stray, mest kjent for sine Spellemannsvinnende musikalske bidrag fra Cezinando til Moddi. I 2023 samarbeidet han med Amazigh Berber-musiker Ali Àit Zaouit i Marokko, samt Roma-prosjektet Art Tabor i Bulgaria. Stray driver også musikkpodkasten Popkammeret. Døgenikt fyller sine eklektiske og energiske sett med Anatolsk rock og arabisk funk til japansk citypop, Bollywood-disko og nordiske retro-svisker.

DJ Zozo:

Bosatt i Istanbul, men alltid på farten, er Zozo (Nigar Zeynep) en bauta i det tyrkiske elektroniske musikkmiljøet. Hun har vokst til å være en av de beste i sitt land og er et viktig navn i den nye bølgen av artister og DJ-er som eksperimenterer i randsonene av dansemusikken. Hun skaper bilder og klare følelser gjennom et fargerikt og kraftfullt utvalg. Hun forlater aldri den lydlige fusjonen som utgjør hennes kulturelle arv. Zozo’s sett er alltid en blanding av inntrykk som hun uortodoks kombinerer, uten å bry seg om fordommer knyttet til sjanger. Siden de tidligste tider har musikk hatt mange forskjellige og sterke betydninger for henne og hun bruker musikk som materialet for å bygge broer mellom samfunn.

Samarbeidspartnere

Arrangementet gjøres i samarbeid med Baba Bar.