Bli frivillig på Arabiske filmdager 2023!

Glad i film? Meld deg som frivillig til Arabiske filmdager i mars!

Den 13. utgaven Arabiske filmdager går av stabelen 15.-19. mars 2023, og vi trenger engasjerte frivillige som har lyst til å bidra til å lage en festival med filmer fra og om den arabiske verden.

Du må ha fylt 18 år for å være frivillig på Arabiske filmdager, og beherske både norsk og engelsk - og gjerne andre relevante språk!

Påmeldingsfrist: 22. februar 


HVA ER DITT ANSVAR SOM FRIVILLIG PÅ ARABISKE FILMDAGER?

Å være frivillig under Arabiske filmdager krever at du setter deg inn i nødvendig informasjon, møter opp til avtalt tid og bidrar så godt du kan til arbeidsøkten er over. Det er viktig å være blid og imøtekommende overfor vårt festivalpublikum, gjester og andre frivillige - som frivillig er du vårt ansikt utad. 

Ved å godta vilkårene for frivillig arbeid hos oss forplikter du deg til å jobbe minst 20 timer. Vi vil gi en grundig innføring i smittevernrutinene ved de ulike visningsstedene våre, og det er svært viktig at alle som jobber med årets festival setter seg inn i disse og følger de nøye.

Hovedoppgaven som frivillig er å bemanne infostanden vår under festivalen og hjelpe til med å distribuere lommeprogram og plakater i forkant av festival. Arbeidsoppgaver på infostand vil hovedsakelig være å være festivalens ansikt utad ved å svare på spørsmål fra publikum - både praktiske spørsmål og om årets program. I tillegg til å ta i mot gjester, innledere og paneldeltakere og hjelpe til med opp -og nedrigg for arrangementer.

HVA FÅR DU SOM FRIVILLIG?

Som takk for innsatsen håper vi på å kunne tilrettelegge for at våre frivillige får muligheten til å se masse god film under festivalen.

Du får verdifull arbeidserfaring og innsikt i hvordan en filmfestival drives, og får møte mange spennende mennesker. De frivillige inviteres til en gruppesamling i forkant av festivalen dersom det er smittevernmessig forsvarlig. Etter endt arbeid kan du få en arbeidsattest som dokumenterer din innsats.

Innsatsen til hver og en av våre dyktige frivillige er viktig for at vi skal kunne gjennomføre festivalen.

Har du lyst til å være med på å gjøre årets Arabiske filmdager til en gøy, god og proff festival? Meld din interesse her

Har du noen spørsmål? Send en e.post til [email protected]