24. feb. - 26. feb.
Digital Festival
Adam Programslipp Tilgjengelig fra 24. feb.

Denne filmen vises på vår digitale festival.

Arabiske filmdager ønsker velkommen til digitalt programslipp og filmvisning!

Årets festival vil primært foregå digitalt – selv om vi håper at vi også vil kunne vise et utvalg av festivalfilmene på Vika kino. 24. februar annonserer vi årets festivalprogram,og vi markerer programslippet med en samtale der de loser oss gjennom programmet og avslører sine festivalfavoritter, før vi viser det nydelige, marokkanske dramaet Adam (regi: Maryam Touzani) gratis på vår digitale visningsplattform.

Program:

19.00: Programsjef Gjermund Granlund vil lede en samtale med festivalens programråd, der de forteller om de ulike temaene og fokusområdene for årets festivalprogram og og anbefaler noen høydepunkter du må få med deg.

Programrådet for Arabiske filmdager 2021 har bestått av filmskaper Amr Tawfeek, Selma Benmalek, programansvarlig ved Deichman, og Johanne Svendsen Rognlien, nåværende programsjef for Oslo Pix og tidligere programsjef for Arabiske filmdager.

Filmvisning:

19.30: Filmen Adam er tilgjengelig på den digitale visningsplattformen vår. Vi håper så mange som mulig vil se filmen sammen med oss 24. februar, men filmen vil være tilgjengelig i 48 timer og kan ses når som helst frem til 26. februar kl. 19.30.

Filmen kan leies gratis på den digitale plattformen fra torsdag 18. februar. Det er et begrenset antall visninger, så vi anbefaler å leie filmen allerede nå – her gjelder førstemann-til-mølla-prinsippet. Du må opprette en brukerkonto på strømmeplattformen. Hvis du opprettet en bruker under Film fra Sør 2020, kan du logge inn med denne.

NB: Visningen er nå fullbooket.

Facebook-event

Relaterte filmer