12. mar. - 17. mar.
Digital Festival
Digitalt arrangement

Årets fokus på Palestina består av fire svært ulike filmer – men alle har til felles at de tar for seg det palestinske hverdagslivet.

Fredag 12. mars kl 19.00 inviterer vi til en samtale om palestinske hverdagsliv, og hvordan film brukes til å formidle vanskelighetene som den palestinske befolkningen opplever under okkupasjon.

Med i samtalen er Ghada Majadle, leder for avdelingen for de palestinske territoriene i menneskerettighetsorganisasjonen Physicians for Human Rights Israel, Shahd Abusalama, PhD-student med fokus på representasjon av flyktninger fra Gaza i palestinske dokumentarer og Line Khateeb, leder for Palestinakomiteen i Norge. Moderator er Gjermund Granlund, programsjef i Arabiske filmdager.

Etter samtalen vil regissøren av 200 Meters, Ameen Nayfeh, gi en kort introduksjon til denne filmen. Filmen kan du se på vår digitale visningsplattform.

Samtalen er et samarbeid mellom Arabiske filmdager og Palestinakomiteen i Norge.

Praktisk info:

Samtalen vil foregå på engelsk, og strømmes direkte på Facebook fredag 12. mars kl 19:00.

Det vil være mulig å stille spørsmål i kommentarfeltet på Facebook direkte under samtalen. Samtalen publiseres deretter på nettsiden og på vår digitale plattform.

Klikk her for å gå til Facebook-eventet.

Relaterte filmer