Program

Velkommen til Arabiske filmdager 2022!

Arabiske filmdager har siden 2011 vist hvor utrolig mye spennende film som lages i regionen, og årets program er intet unntak. Programmet består av 19 nøye utvalgte fiksjons- og dokumentarfilmer som treffer deg i både hodet og hjertet.

Festivalprogrammet
Festivalprogrammet
Alle filmer
Kalender
Gå til programseksjon
Konkurranseprogram
Fiksjon
Dokumentar

Lag ditt eget program ved å legge til filmer i "Mine filmer"

Konkurranseprogram

For første gang inkluderer Arabiske filmdager et konkurranseprogram, som gir oss en ytterligere mulighet til å synliggjøre og belønne filmene og filmskaperne på festivalen. Konkurranseprogrammet består av 6 filmer, både fiksjons- og dokumentarfilmer, og som alle konkurrerer om Arabiske filmdager-prisen. Prisen består av 10.000 kr donert av Stiftelsen Festivalkontoret.

Fiksjon

Her finner du sylskarpe filmer signert etablerte regissører så vel som unge, sultne debutanter. Utvalget byr på noe for enhver smak, og spenner vidt i geografi, genre og tematikk. Fellesnevneren er at filmene berører, overrasker og utfordrer våre vante forestillinger om den arabiske verden.

Dokumentar

Fordi virkeligheten ofte overgår fiksjonen! Vårt faste dokumentarprogram viser spennvidden i hva dokumentarsjangeren har å by på. Her finner du nære, vittige og overraskende personportretter og provoserende, politiske debattfilmer. Ingen av filmene vil etterlate deg likegyldig.