Praktisk informasjon

 

Arabisk film under Film fra Sør

18.-22. mars 2020 skulle Arabiske filmdager gått av stabelen for 10. gang, men grunnet covid-19 ble vi nødt til å utsette festivalen. Nå kan vi endelig bekrefte at deler av årets Arabiske filmdager-program kommer til å inngå i programmet til Film fra Sør-festivalen 2020. 


Nye datoer for Film fra Sør er 26. november – 6. desember.


Viktig informasjon til deg som har valgt å beholde festivalpasset til Arabiske filmdager 2020


På grunn av begrenset kapasitet på kinoene som følge av smitteverntiltak og stor usikkerhet rundt hvordan situasjonen vil være når festivalen starter i november har vi dessverre ikke mulighet til å tilby festivalpass til årets Film fra Sør-festival.

Derfor vil vil heller ikke kunne tilby dere som har kjøpt festivalpass til Arabiske filmdager å videreføre dette til høstens visninger under Film fra Sør. Vi vet at dere har gledet dere til å se mange filmer, og beklager at vi ikke kan tilby den løsningen vi først forespeilet dere. Det vil være mulig å kjøpe enkeltbilletter til visningene på vanlig måte. 

Vi sender ut informasjon på e-post til alle som har kjøpt festivalpass gjennom Nordisk Film Kinos nettsider. Nordisk Film Kino vil refundere beløpet for festivalpasset til kontoen det ble trukket fra automatisk. Det vil ta 3-10 virkedager før beløpet er tilbakeført. Ta kontakt med oss dersom du ikke har mottatt beløpet innen 16. juni.  

Vi gleder oss til å se dere under Film fra Sør til høsten, og på neste Arabiske filmdager i mars 2021! I mellomtiden håper vi dere tar godt vare på dere selv.  

 

Arabiske filmdager 2020 er avlyst

Arabiske filmdager skulle vært arrangert 18.–22. mars 2020. I forbindelse med Helsedirektoratets vedtak 12. mars om å avlyse alle kulturarrangementer måtte vi dessverre avlyse festivalen. 

Les mer her.

 

Kontakt 

Spørsmål? Kontakt oss på afd@festivalkontoret.no

Følg #arabiskefilmdager i sosiale medier: 

http://www.facebook.com/arabiskefilmdager

Instagram @arabiskefilmdager